Tractor Ted

 

Tractor Ted

Kinderen kennen de boerderij steeds minder goed. Maar met Tractor Ted komt daar verandering in! Deze vrolijke groene tractor leert de kids alles op en rondom de boerderij. Deze collectie is nu verkrijgbaar bij Hof van Zelland.

De Britse farmer David merkte ook aan kinderen die op zijn boerderij kwamen, dat de vanzelfsprekende kennis van het boerderijleven zoals dat bij eerdere generaties veel algemener was, minder en minder aanwezig was. Hij besloot om te gaan filmen wat hij deed, zodat jonge kinderen ècht konden zien wat er op de boerderij gebeurd.

Dit bleek zo’n groot succes dat er nu al 14 verschillende DVD’s zijn uitgebracht die allemaal verschillende processen laten zien. In Groot-Brittanië zijn deze ‘Tractor Ted’ series een enorm succes, zowel bij kinderen als bij hun ouders die het toejuichen dat hun kinderen ongemerkt en op een leuke manier een heleboel kennis opdoen.

En nu is Tractor Ted ook in Nederland! Een aantal DVD’s zijn inmiddels vertaald, er zijn boekjes en allerlei andere leuke dingen te koop waarmee ook kinderen in Nederland en Vlaanderen kunnen genieten van de vriendelijke Tractor Ted en alles wat deze hen te leren heeft.