Stallamp bij Hof van Zelland

 

Stallamp

De stallamp is een Nederlandse en duurzame lamp. De modellen zijn in het kenmerkend zwart met wit en zijn volledig beschermd tegen roest. De lampen zijn gebasseerd op het authentieke model van de 20e eeuw. Er zijn diverse armaturen beschikbaar van verschillende materialen.

Er zijn zes verschillende modellen. De Rosa, Siebrand en Liz hebben een stevige ijzeren armatuur, gesmeden door een echte kunstsmederij. Deze zijn volbad verzinkt en zijn tweemaal gecoat. De armaturen van de 3-Standen, Schroefrand en het kelderarmatuur zijn van vol zwart kunstof. De stallampschotels zijn van niet-roestend metaal en zijn voorzien van een poedercoating in gebroken wit met een zwarte rand.

Om de authentieke uitstraling perfect weer te geven, raden wij aan om deze te monteren met opbouw elektra, net als vroeger. Bij de lampen worden dezelfde schroeven meegeleverd als in de 20e eeuw werden gebruikt. De stallampen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Alle stallampen worden in Nederland gemaakt, een echt oer-Hollands product.

Wilt u deze lampen in het echt zien? Of wilt u een van de stallampen in huis halen? Kom dan naar Hof van Zelland, wij bieden de hele collectie van deze stallampen aan.