Tijdelijk gesloten!

Hof van Zelland is tijdelijk gesloten!

Blijf op de hoogte, volg ons op Facebook:
https://www.facebook.com/hofvanzelland

 

 

Streek- en kerstpakketten

Hier leest u meer over onze streek- en kerstpakketten

Hof van Zelland

Direct online bestellen!

Bestel nu snel en eenvoudig online uw verse producten bij Hof van Zelland.

 

Actueel

Actueel bij Hof van Zelland

Hier kunt u het laatste nieuws vinden met betrekking onze open zondagen en nieuwe produkten die wij in het assortiment van Hof van Zelland hebben opgenomen.

Tractor Ted

Tractor Ted

Kinderen kennen de boerderij steeds minder goed. Maar met Tractor Ted komt daar verandering in! Deze vrolijke groene tractor leert de kids alles op en rondom de boerderij. Deze collectie is nu verkrijgbaar bij Hof van Zelland.

Stallamp bij Hof van Zelland

Stallamp

De stallamp is een Nederlandse en duurzame lamp. De modellen zijn in het kenmerkend zwart met wit en zijn volledig beschermd tegen roest. De lampen zijn gebasseerd op het authentieke model van de 20e eeuw. Er zijn diverse armaturen beschikbaar van verschillende materialen.

Italiaans groente servies bij Hof van Zelland

Groente servies

Wilt u uw groente op een speciale manier presenteren op tafel? Wij hebben een collectie van Italiaans groente servies, dit is met de hand gemaakt en is absoluut een unieke collectie met zeer mooie borden, schalen, potten en kommen.

Aardbeien van Jan en Honingtomaten bij Hof van Zelland

Aardbeien van Jan & Birgitte en Honingtomaten

Dé lekkerste aardbeien en tomaten zijn verkrijgbaar bij Hof van Zelland. De Aardbeien van Jan en de Honingtomaten zijn echte streekproducten uit Nederland.

Mateus servies bij Hof van Zelland

Mateus servies

Teresa Lindahl is de oprichter van het merk Mateus. Deze van origine Portugese woont in Zweden en richtte in 1993 haar bedrijf op met de filosofie dat keramiek een sterke uitdrukkingskracht kan hebben...